Triodos en Life+ Together

Word bijzonder ambassadeur van de Sahara door te sparen bij Triodos Bank

In het kader van het Life+ Together project gaan de stad Lommel en Triodos Bank een unieke samenwerking aan die de inwoners van Lommel toelaat om met hun spaargeld te participeren in het project. Door te sparen bij Triodos word je als inwoner bijzonder ambassadeur van het projectgebied, de Sahara, en geniet je elk jaar van een extra beloning. Dat kan gaan van een exclusieve excursie in het natuurgebied, tot een VIP-uitnodiging bij de start van de werken.

Je kan als inwoner van Lommel het TOGETHER-project steunen door een spaarrekening te openen bij Triodos Bank. Jouw spaargeld wordt door Triodos Bank dan ondermeer ingezet voor de financiering van het TOGETHER-project, waardoor de stad Lommel goedkoper kan lenen.

Zo helpt jouw spaargeld mee aan het herstel van de heide, want dankzij de mooie besparing die de stad geniet, kan ze meer verwezenlijken met hetzelfde budget.

Triodos Bank is al 30 jaar actief in Europa. Haar bestaansreden: op een transparante manier duurzame ontwikkeling financieren dankzij het spaargeld van klanten. De bank financiert uitsluitend duurzame activiteiten met een meerwaarde op ecologisch, sociaal of cultureel vlak.

Kies voor duurzaam sparen en bekijk de verschillende spaarformules op de website van Triodos.